Најнови информации

Бонус од 7% со American Express на бензинските станици ОКТА

Повеќе

Известување за промена на НРКС и Еурибор

Повеќе

Активно електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка без надомест за активирање

Повеќе

Направете паметен избор со префрлање на вашата плата за беспрекорно банкарско искуство и ексклузивни поволности

Повеќе

Известување за можноста и начинот на добивање на извештај од Кредитен регистар

Повеќе

Известување за извештај за надоместоци

Повеќе

Известување за промена на каматни стапки

Повеќе

Информација за нов начин за утврдување нефункционална кредитна изложеност

Повеќе

Известување за купување граѓански обврзници

Повеќе

Силк Роуд Банка АД Скопје стана членка на организацијата FCI

Повеќе

СИЛК РОУД БАНКА СО НОВ СОВРЕМЕН СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО И МОБИЛНО БАНКАРСТВО

Повеќе

Силк Роуд Банка започна со соработка со МКБ

Повеќе

Силк Роуд Банка и ФИТР со нова соработка за олеснет пристап до финансии на иновативните компании

Повеќе

Важно соопштение за упис на клиентите во регистарот за вистински сопственици

Повеќе

Соопштение од Македонска Банкарска Асоцијација за упис на клиентите во регистарот за вистински сопственици

Повеќе

Контакт центар за работа со картички

Повеќе

Нови и единствени на пазарот VISA припејд картички од Силк Роуд Банка

Повеќе

Понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

Повеќе

AMERICAN EXPRESS КАРТИЧКИТЕ ДОСТАПНИ И НА БАНКОМАТИТЕ НА НЛБ БАНКА

Повеќе

Алфа Банка АД Скопје станува Силк Роуд Банка АД Скопје

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.