Ваше мислење

Формулар за Поплаки и ПофалбиБанкомати
Депозити
Картички
Кредити
Ниво на услуга
Однос на вработени
Сметка
Тарифа
Е-банкарство
Мобилно банкарство
Друго
Експозитура
Позадинска служба

Искажаните поплаки во Банката се третираат како доверливи.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.