Kалендар на набавки на Силк Роуд Банка АД Скопје

Kалендар на набавки на Силк Роуд Банка АД Скопје

Повеќе

Осигурување на пари

Повеќе

Осигурување на имот

Повеќе

Одржување на хигиена

Повеќе

Снабдување со електрична енергија 2020

Повеќе

Одржување климатизација

Повеќе

Вршење на консултантски услуги од страна на овластено стручно лице

Повеќе

Набавка на UPS (уред за непрекинато напојување) и батериско поле

Повеќе

Набавка на гориво (нафта и нафтени деривати)

Повеќе

Набавка на средства за хигиена

Повеќе

Набавка на печатен материјал

Повеќе

Набавка на канцелариски материјал и фотокопирна хартија

Повеќе

Архивирање на документација

Повеќе

Поштенски услуги во внатрешен сообраќај

Повеќе

Осигурување на имот 2021

Повеќе

Осигурување на пари 2021

Повеќе

Одржување хигиена 2021

Повеќе

Снабдување со електрична енергија 2021

Повеќе

Одржување и сервисирање ПП апарати 2021

Повеќе

Вршење на консултанстки услуги од страна на овластено стручно лице – Безбедност и здравје при работа 2021

Повеќе

Изведба на градежно – занаетчиски работи Експозитура Струмица

Повеќе

Снабдување со електрична енергија 2021/2022

Повеќе

Осигурување на пари 2022

Повеќе

Осигурување на имот 2022

Повеќе

Одржување хигиена 2022

Повеќе

Набавка на канцелариски материјал и фотокопирна хартија 2022

Повеќе

Архивирање на документација 2022

Повеќе

Снабдување со вода за пиење 2022

Повеќе

Набавка на батерии за УПС Chloride 70 NET 30kVa

Повеќе

Одржување и сервис на ПП апарати

Повеќе

Набавка на канцелариски материјал и фотокопирна хартија 2022

Повеќе

Обезбедување имот и лица 2022

Повеќе

Набавка на печатен материјал 2022

Повеќе

Снабдување со електрична енергија 2022/2023

Повеќе

Одржување климатизација 2022

Повеќе

Одржување и сервисирање на ПП системи 2022

Повеќе

Поштенски услуги во внатрешниот сообраќај

Повеќе

Осигурување на пари 2023

Повеќе

Осигурување на имот 2023

Повеќе

Одржување хигиена 2023

Повеќе

Вршење на консултански услуги од страна на овластено стручно лице – Безбедност и здравје при работа 2023

Повеќе

Снабдување со електрична енергија 2023/2024

Повеќе

Одржување и сервисирање на ПП системи 2023

Повеќе

Одржување хигиена – експозитури и објекти 2024

Повеќе

Набавка на средства за хигиена 2024

Повеќе

Обезбедување имот и лица

Повеќе

Поштенски услуги во внатрешен сообраќај (пратки и пакети) 2024

Повеќе

Снабдување со електрична енергија 2024/2025

Повеќе

Одржување и сервисирање на ПП системи и ФМ 200

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.