Тарифа


Погледнете ги тарифите на надоместоци за услугите кои ги врши Силк Роуд Банка АД Скопје 
за корисници


15.11.2023
Тарифа за потрошувачи
15.11.2023
Тарифа за правни лица
Известување за промени во тарифа со важност од 01.01.2024                                              
                     

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.