Курсна листа

КУРСНА ЛИСТА ВАЖЕЧКА ЗА ДАТУМ:


КУРСНА ЛИСТА ВАЖЕЧКА ОД: 20.05.2024 00:00:00 - 20.05.2024 23:59:59
КУРСНА ЛИСТА БРОЈ: 91

Курс на менувачко работење Курс на Девизен Пазар
Валута Шифра Единица Куповен Продажен Куповен Продажен Среден курс на НБРМ
EUR 978 1 61.3000 61.8000 61.3000 61.8000 61.4950
USD 840 1 55.5146 58.0967 0.0000 0.0000 56.7088
GBP 826 1 70.2574 73.5251 0.0000 0.0000 71.7687
CHF 756 1 61.0857 63.9269 0.0000 0.0000 62.3998
SEK 752 1 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 5.2763
NOK 578 1 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 5.2863
JPY 392 1 0.3563 0.3729 0.0000 0.0000 0.3640
DKK 208 1 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 8.2416
CAD 124 1 40.7197 42.6136 0.0000 0.0000 41.5956
AUD 036 1 36.9756 38.6954 0.0000 0.0000 37.7710

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.