Снабдување со вода за пиење 2022

Име на набавка – Снабдување со вода за пиење 2022

Број на набавка: 3/2022

Датум на објавување: 25.01.2022 / 09:00ч

Краен рок: 27.01.2022 / 11:00ч

 

ОПИС:

 Снабдување со вода за пиење за објекти на Силк Роуд Банка АД Скопје и диспанзери

 ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:


 Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Лидија Калачевска

e-mail: lkalacevska@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3289 565  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.