News

Известување за промена на НРКС и Еурибор

See more

Silk Road Bank AD Skopje has become a member of the FCI

See more

SILK ROAD BANK WITH NEW MODERN E-BANKING AND MOBILE SYSTEM

See more

Понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

See more

AMERICAN EXPRESS CARDS AVAILABLE ON NLB BANK ATM’S

See more

Project Screening of type 2 diabetes at healthy populations

See more

Alpha Bank AD Skopje becomes Silk Road Bank AD Skopje

See more

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.