Физички лица > Депозити > Open Штеден влог

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банкаЕдноставно, вложувајте и подигнувајте средства кога Вам Ви одговара, со Open штедните влогови од Силк Роуд Банка!!

Со Open штедните влогови Вие добивате:
 • Директен пристап до штедната сметка за да дополнувате и подигнувате средства кога и да посакате
 • Каматата од штедниот влог Ви е достапна уште првиот ден, секој следен месец
 • Првото подигнување средства во месецот е бесплатно, а секое следно изнесува МКД 150/ЕУР 2,5
 • Нема трошоци за отворање на депозитот.


 • КАМАТНИ СТАПКИ ЗА OPEN ШТЕДЕН ВЛОГ - 01.01.2018
  МКД
  До МКД 19.9990,00%
  Од МКД 20.000 - 50.0000,00%
  Од МКД 50.001 - 180.0000,00%
  Од МКД 180.001 - 300.0000,00%
  Над МКД 300.0010,00%
  ЕУР
  До ЕУР 349,990,00%
  Од ЕУР 350 - 8000,00%
  Од ЕУР 801 - 3.0000,00%
  Од ЕУР 3.001 - 5.0000,00%
  Над ЕУР 5.0010,00%


  Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.
Минимален износ за отворање на сметката е МКД 20.000/ЕУР 350.

Пресметка на каматата
Каматната стапка на оваа сметка е скалеста и во согласност со договорот.
Каматата зависи од расположливата сума на сметка.
Ако салдото на сметката е под МКД 20.000/ЕУР 350, ќе се примени само редовната камата по видување која е важечка во тој момент.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.