Физички лица > Картички > AmericanExpressGreen

Картички

AMERICAN EXPRESS GREEN

American Express е совршено дизајнирана картичка за Вас, за користење во земјата и во странство. Тоа е картичка што ги собира сите Ваши желби на едно место. American Express претставува статус, престиж, услуга со највисок квалитет и ново искуство.

АПЛИЦИРАЈ ONLINE
ДИЗАЈНИРАНА ЗА ВАС

  • Бескаматен грејс-период до 50 дена за трговски трансакции
  • Минимална месечна отплата 3%
  • Флексибилни кредитни лимит

ДОПОЛНИТЕЛНИ БЕНЕФИТИ СО КОРИСТЕЊЕ НА American Express Green КАРТИЧКАТА


Без членарина за првата година и ослободување од членарина за секоја следна година при исполнување на следните услови: 

- За одобрен кредитен лимит< МКД 30.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 40.000,00 

- За одобрен кредитен лимит >МКД 30.000,00 до ≤ МКД 60.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 70.000,00 

- За одобрен кредитен лимит >МКД 60.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 90.000,00 

ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ

Нуди две дополнителни картички без членарина за првата година


ПАТУВА СО ВАС

  • Прифатена е во повеќе од 200 земји ширум светот
  • Овозможува подигнување пари на повеќе од 650,000 банкомати ширум светот.
  • Беспрекорна услуга за корисниците каде и да се
 


American Express® е регистрирана трговска марка на American Express®.
Оваа картичка е издадена од Силк Роуд Bank, во согласност со лиценцата добиена од American Express.

24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање