Одржување и сервис на ПП апарати

Име на набавка – Одржување и сервис на ПП апарати

Број на набавка: 5/2022

Датум на објавување: 21.02.2022 / 10:00ч

Краен рок: 24.02.2022 / 12:00ч

 

ОПИС:

 Одржување и сервис на ПП апарати

 

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Димитровски

e-mail: gdimitrovski@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.