Exchange rates

EXCHANGE RATES FOR EXCHANGE OFFICE No: 155


VALID FROM: 18.08.2022


CURRENCY VALID FOR BUYING SELLING
EUR 1 61.3000 61.8000
AUD 1 41.0781 42.9888
CAD 1 45.8946 48.0293
DKK 1 8.0939 8.4703
JPY 1 0.4383 0.4587
NOK 1 6.1161 6.4006
SEK 1 5.6999 5.9650
CHF 1 62.1515 65.0423
GBP 1 71.4880 74.8130
USD 1 58.9190 62.3550

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.