Известување за купување граѓански обврзнициСилк Роуд Банка АД Скопје ги известува своите клиенти кои во периодот 30.06.2023 – 12.07.2023  поднесоа Барање за купување граѓански обврзници од аукција број DO2023/12-0725 одржана на 13.07.2023, им е запишан целосниот уплатен номинален износ. За повеќе информации клиентите можат да се обратат до најблиската експозитура. Благодариме за довербата.


Со почит,

Силк Роуд Банка АД Скопје

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.