Бонус од 5% со American Express на бензинските станици ОКТА


Со летната кампања „Твој Бонус” нова поволност за корисниците на American Express картички на Силк Роуд Банка АД Скопје, која нуди дополнителна можност за загарантиран поврат на средства, со секое купување на бензинските станици со брендот ОКТА.

 

Имено, со секоја направена трансакција со кредитните и дебитните картички American Express на бензинските станици ОКТА, корисниците добиваат поврат на средства од 5%. Оваа заедничка кампања ќе биде активна во текот на месеците јули, август и септември.

 

Максималниот месечен износ за кој важи бонусот од 5% е до 6.000 денари по картичка. На месечните трансакции кои ќе го надминат овој износ, имателите на картички ќе добијат редовен месечен бонус од 2.5%.

 

Ова е можност само за клиентите на Силк Роуд Банка, која е единствена банка во државата и во регионот со 100% швајцарски капитал. Всушност, Силк Роуд Банка е единствена банка во Република Северна Македонија која ја има лиценцата за картичките American Express, за која потрошувачите може да избираат од понудата на две кредитни и една дебитна картичка. American Express картичките нудат висококвалитетна, персонализирана услуга насекаде низ светот, престиж и ексклузивни придобивки што одговараат на Вашиот стил на живот.

 

Дополнителни информации за картичката, може да добиете во сите експозитури на Силк Роуд Банка, на веб страната, профилите на социјални мрежи на банката или на телефонскиот број 02/3203-555.

 

Во претстојниот период безгрижно уживајте во вашите летни патувања во државата и странство, со картичките на American Express и висококвалитетните горива на ОКТА.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.