Правни лица > Картички

Картички

VISA ELECTRON POINT

Силк Роуд Банка Скопје Ви ја претставува својата VISA Classic дебитна картичка, безбедно и едноставно решение за Вашите секојдневни трансакции. На новата Visa Classic можете да ја добивате Вашата плата или пензија, па така целосно да располагате со Вашите средства, во секое време и на секое место.

Повеќе
AMERICAN EXPRESS POINT

Силк Роуд Банка АД Скопје, Ви ја претставува единствената дебитна кaртичка на пазарот Point American Express®, која ви нуди загарантиран поврат на средства од 1% при сите направени купувања во државата. Картичката е директно поврзана со трансакциската сметка на корисникот и истата е со меѓународна важност.

Повеќе
AMERICAN EXPRESS GREEN

American Express е совршено дизајнирана картичка за Вас, за користење во земјата и во странство. Тоа е картичка што ги собира сите Ваши желби на едно место. American Express претставува статус, престиж, услуга со највисок квалитет и ново искуство.

Повеќе
AMERICAN EXPRESS GOLD

Ви ја претставувме кредитната картичка American Express Gold, која Ви нуди ненадминливи привилегии, висококвалитетна персонализирана услуга насекаде низ светот, престиж и ексклузивни придобивки што одговараат на Вашиот стил на живот.

Повеќе
VISA CONSUMER CARD

Новата Visa Бизнис дебитна картичка единствена од ваков тип на македонскиот пазар е едноставен, безбеден и удобен начин на управување со вашите парични средства. Може да се користи на милиони локации за купување низ светот, во државата, на интернет и истата е со можност за дополнување на готовина секогаш кога ќе посакате.

Повеќе
Трговци каде може да платите со AMEX картичка Банкомати АТМ

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање